Akçale’de göreve yeni başlayan öğretmenlere uyum semineri veriliyor

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde göreve yeni başlayan öğretmenlere uyum semineri veriliyor.

İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine, Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Eğitim Denetmeni Mehdi Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Halil Tekyıldız, şube müdürleri ve göreve yeni başlayan öğretmenler katıldı. Akçakale’ye atanan 156 öğretmene Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli eğitimciler bir hafta boyunca mesleki alanda ve bölgeyle ilgili çeşitli bilgiler verecek.
    
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Halil Tekyıldız, seminerle ilgili yaptığı açıklamada, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu kaydederek, sorunların çözümünün eğitim ile olabileceğini ifade etti. Tekyıldız, “Öğretmenlimize yönelik bir hafta sürecek eğitim seminerlerimiz çok faydalı olacak. Öğretmenlerimize, meslekleri ve görev yapacağı yerler hakkında bilgi verilecek. Tüm öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Onların geleceğimiz olan çocuklarımızı en güzel şekilde eğiteceklerine inanıyorum.” diye konuştu.
    
Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl de “Eğitimde başarının sağlanması için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Ben inanıyorum ki öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve gayretleriyle ülkemiz ve ilçemizi, eğitim başarısı hedeflenenin de üzerine çıkacaktır. Bu vesile ile göreve yeni başlayan öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.