Koç Üniversitesi’nde Bahar Şenliği Var!

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği, 5 Mayıs sabahı Rumeli Feneri Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Üniversitelilere 15 saat sürecek doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak festivalin ana sahnesinde Gripin, Hande Yener, Sezen Aksu Acoustic Band ve Kenan Doğulu canlı performanslarıyla yer alacak. Geçen sene 10 bin kişinin katıldığı festivalin katılımcıları ayrıca ATV Safari Tur, Bungee Jumping gibi birçok farklı aktiviteden de yararlanma imkânı bulacak.

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından hayata geçirilen Bahar Şenliği’12, 05 Mayıs Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampüsü’nde gerçekleşecek. Gripin, Hande Yener, Sezen Aksu Acoustic Band ve Kenan Doğulu’nun ana sahnede canlı performanslarını sergileyeceği etkinlik gün boyunca üniversitelilere eğlenceli saatler yaşatacak.

Ünlü şarkıcılar, gruplar ve Virgin Radio DJ’lerinin sahne alacağı, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan festivalde, eğlenceli outdoor oyunlarıyla ödüllü yarışmalar da yer alacak.

Radyo sponsorluğunu Virgin Radio’nun üstleneceği Bahar Şenliği’12’nin kapıları öğlen12.00’de festival misafirlerine açılacak. ATV Safari Tur, Bungee Jumping gibi heyecanlıaktivitelerin yanı sıra farklı birçok karnaval oyunları da katılımcılarla buluşacak.

Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının katıldığı dışarıdan katılımcılara da açık olan BaharŞenliği, geçtiğimiz yıl 10.000’in üzerinde katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Etkinlik Programı
19.00 Gripin
20.45 Hande Yener
22.30 Sezen Aksu Acoustic Band
00.30 Kenan Doğulu